Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tini Trend

 

 

 

Avagy a tinik divatja.

A tinik bizony a legnehezebb esetek ha ruháról van szó. Ezt szerintem senki nem tudja megcáfolni. Melyik öv melyik cipőhöz, melyik nyaklánc melyik pulcsihoz passzol, vagy egyltalán. Mit vegyek fel? Na ez az a kérdés, amivel ez a rovat foglalkozik, és segít nektek megoldani. Mindezen kívül betekitünk az idei nyárvégi, és őszeleji trendekbe, hogy ne legyél te se lemaradva. Hogy mindenki választ kapjon a fenti kérdésre, kétféle stílust helyeztem előtérbe, ugyanis a tinik között ennyi van. A lazább, aki a tornacsukát szereti a csíkos felsőkkel, és van aki a magassarkú/talpú sipőket sztreccs farmerral és puffos pólóval. Akkor vágjunk is neki rovatunknak. ( Egyéb megjegyeznivaló, hogy a képek nem a saját szerkesztéseim, mivel elég régen készült a menüpont, és nagyon sok oldal használja, úgy gondolom ezek a kollekciók nem lopott holminakszámítanak!)

Akkor meg is érkezett az első divatbazár. Ezen a képen a "Csajos" csajok találhatnak ízlésüknek megfelelő darabokat. Fent láthtó egy kicsit sötétebb stílusba öltözött csíkos póló, ám a mellette található piros cipő, táska, és ékszerek egykönnyen feldobhatják ezt a szerkót. A második egy piros topánkával és piros ékszerrel megbolondított magasderekú szoknya, és hozzá passzoló testhezálló rövidujjú felső. A magas derekú szoknyák, illetve nadrágok egyre jobban beszivárognak a mindennapi trendbe, és az üzletekbe egyaránt. Akinek kicsit rövidebb a lába a felső testéhet képest, annak mindenféleképpen előnyös ez a darab. Nyújtja a lábakat. Ugorjunk az első szett alatti szatén kollekcióra. Ezek a darabok már sokkal jobban idézik az ősz hangulatát, és idén ősszel a narancssárga, szürke, lila, és a nem túlságosan élénk szinek lesznek divatban. A felső topp formája rendkívül előnyös azoknak, akiknek rövidebb karjuk, esetleg szélesebb hátuk van. Nyújtja a kart, és a mellkasi részt is szűkíti. a kicsit duckóbb lányoknak is ajánlott, ugynis bő fazonjával eltakarja a felesleges kilókat. A leopárd mintás cipő és a fekete nadrág tökéletes választás mellé. A mellette lévő szürke szett már nyáriasabb, de roppant jól kiadja a dekoltázst, nyújtja az alakot. A hozzá illő szemüveg az idei nyár nagy divatja volt. A "kókusz" szett és a lilás ruha szakmai szempontból tökéletesen ugyan az, mindegyik roppant csinos, sudár alkatú nőknek ajánlott. A cipőkről a következő pontban.

Ezek a cipők igazából a 16. és 18. életéve közt lebegő tiniknek való, magas sarka révén. Esetleg az utolsó előtti azúrkék darab való a fiatalabb tiniknek, mert egy picit kisebb sarokal rendelkezik. Ezek a szandálok és topánok a 60'as és 80'as évek "Merilyn Monroe" stílusát idézik fel, amelyek igencsak visszajöttek 2007 és 2008 évében az üzletek polcaira. Érdemes ilyen darabokat vásárolni a stílus érdekében.

És akkor itt meg is érkeztünk a laza stílusú csajok öltözékéhez. Az első szett is tükrözi a lazaságot, a duckóbb lányoktól a vékonyabbakig, ez a szett mindenféle alkatra tökéletesen illik. A felsőhöz kapcsolódik kétféle alsó viselet is, a szoknya és a nadrág is, ugyanis ezt a felsőt mind a kettővel lehet kombinálni. A mellette lévő topánka, tornacipő és sportcipő is meg tudja bolondítani a kollekciót, ém a sportcipőt inkább csak a nadrághoz ajánlom felvenni. A fekete fölbevaló és a láncos karkötő mégjobban mutathatja azt, ogy az illető nem igazán kedveli a színes darabokat, de persze nem minden esetben. Ugorjunk. a Küvetkező kollekció is a lazáknak való, ugyanis lezser a póló és szürke, valamint a fekete nadrág a kollekció lazaságát mégjobban tükrözi. A feliratok idén ősszel divatban lesznek, ezét a felső már önmagában egyezik az idei trenddel. Természetesen egy ilyen szetthez nem körömcipőt, hanem sportcipőt, és tornacipőt érdemes felvenni, abból is fehéret, feketét vagy szürkét. ez alatt található egy kifakított nadrág, ami az imént említett felsőhöz ugyanúgy passzol. Természetesen csőnadrág révén tornacsuka vagy tornacipő illik hozzá, ám mivel a nadrág meglehetősen fakó, bármilyen színű cipő illik hozzá. Az ez alatt lévő kollekció már kicsit színesebb, ez már azoknak a laza tiniknek is való, akik össze vannak barátkozva a szinekkel, és bátran vesznek fel akár egy oyna szines felsőt is, mint amilyen ez a csíkos, lil, sárga, kék kombinációjú darab. Ez azonban nem csak a laza, hanem a "csajos" csajoknak is való, de ha a hozzávaló térdnadrághoz, (mint amilyen ehhez a darabhoz illik)egy tornacsukát veszünk fel, egyértelműen a laza stílust ölthetjük magunkra. Szinessége révén a pólóban megtalálható összes színű tornacsukákkal kombinálható, valamint fehér vagy feke cipővel is. ez alatt már egy rózsaszín öltözék látszik, ami még sokkal vidámabb szett mint az eddigiek. A csíkos csőtopphoz rendkívül aranyos a rózsaszín tornacsuka, és szinte bármilyen alsó viselettel összeillik. A fentebb látható rózsaszín cipők közül szinte minden páratlanul jól néz ki hozzá. A következő két szett csak színekben nem egyezik, mind a kettő tökéletes választás a hétköznapokra. egy aranyos táskával és ipővelmégtovább lehet bolondítani a szettet.

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 44893
Hónap: 134
Nap: 3