Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sztárdivat

Bizony a sztárok is tudnak ám divatozni. De nem is akárhogy. Vannak akik saját divatkollekciójával hódít, és van olyan is aki máok darabjait viseli. Ebben a rovatban bepillantást nyerhettek, hogy miféle képpen öltözködnek ők. Itt van néhány példány.

Ashley, a High School Musical sztárja nyugodtan kijelenthetjük, érti a dolgát. Nemcsak kiváló színészként ismerhetjük, hanem a médiasztárok egyik jeles alakját. És az bizony rossz fényt vetne nem csak rá, de a karrierére nézve is, ha ízléstelenül válogatná meg ruhadarabjait. De kiválasztott sztárunk ezzel teljesen tisztában van. A képen látható ruha tökéletesen kifejezi a vidám személyiségét, és még a divattal sem mond ellent. Idén divatban /volt/lesz/van/ a piros, sárga, zöld és egyéb élénk szinek. Ashley a sárga hosszú ruhát egy kis piros övvel bolondította meg, méghozzá a derekára, amely egyre jobban berobban a sztárvilágba, és mindennapjainkba. Egyszóval Ashley fan vagy vagy sem, azt el kell ismerned, hogy ez a csaj érti a divatot.

Miley Cyrusról mindent el lehet mondani az égvilágon, de azt egészen biztosan nem, hogy nincsen saját stílusa. Anyagi háttere biztosított neki egy saját divatcéget, amelyet a "Hannah Montana" nevű sorozatában is megszemlélhetünk egyes fellépésein. A képen is egy saját kollekciót visel. A Rövid kabát tökéletes az átmeneti időkre, ráadásul fehér színével és két méretes gombjával megbolondítja az egész kollekciót. Miley tökéletesen választotta meg a kabátka alá való felsőt is. Egy egyszerű póló nyilván nem illett volna a szintén egyszerő dzseki alá, így az ifjú híresség egy tarkább, testhez álló darabot vett alá. A nadrág is tökéletes választás. Egy ilyen bolodos felső szereléshez nem megy a mégcsicsásabb gatya. Szépen megoldotta. Egy egyszínű, kissé koptatott farmer tökéletesen megy mindenhez. Gratulálunk Miley!

             Kontra              

A következő kritikát Rihanna kapja. Ám most nem a ruha, hanem hajviselet divatját filézem ki.  A 19 éves sztárnak már rengeteg hajkorona díszelgett fején. Volt már hosszú, félhosszú göndör, kisimított, fiús, fufrus vagy nélküli, illetve hullámos haja is. A barbados-i bombázót egy férfimagazin olvasói 2008 hajkirálynőjének választották meg. Nem a semmiért. Riválisai voltak még Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Vanessa Hudgens valamint Isla Fisher is. De még így is toronymagasan vezetett. Most 2-t választottam ki a sokközül. Mind a két hajviselet eléggé divatos. A kisimított, fufrus, barna haj a 2007-2008-as év nagy divatja volt. A göndör viszont a divatlapok szerint a 2008 őszi, téli, és a 2009-es év nagy divatja lesz. Rihanna esetében mindegyik nagyon jól áll. A hullámos hajkorona fiatalítja, s kreolos bőrének remek keretet ad. Viszont nem tagadás, a hosszú kisimított haj is jól ál neki. Előnyös arcformáját kidja a hosszú haj, és középmagas homloka révén a frufru sem egy elhibázott dolog nála. Ez mind azt tükrözi, hogy az egzotikus szépségnek van stílusa. (A képeket szavazásra bocsájtom a fórumba. Véleményeket várok!)

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 44893
Hónap: 134
Nap: 3