Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Smink Tippek


Smink tippek:

1.alapozó használata:

Sajnos kevés tini van akinek hibátlan az arcbőre.Mindíg becsúsznak a pattanások vagy egyéb bőrhibák.Erre a megoldás az alapozó használata.

1.A  legjobb hatás elérése érdekében az arcot először alaposan tisztítsuk meg.

2.A folyékony alapozó használata előtt rázzuk fel!

3.Az alapozót mindíg kézzel vigyük fel az arcra!

4.Mindíg az orrtól haladjunk kifelé,s az arcon fentről-lefelé hogy az arcon található pihék rendezettek maradjanak s hogy a felvitt   alapozót  egyenletes tudjuk elosztani.

5.Amennyiben a szem alatt karikák "díszelegnek" ,melyeket nem tüntetetett el az alapozó egy kis kék szemhélypúdert vegyítsünk megszokott hidratálókrémmel, s egyenletesen oszlassuk el a szem alatt.

6.Az alapozó használata után a megmarad kissebb hibákat korrektorral korrigálhatjuk, melynek színének egyeznie kell az alapózóéval.

7.A teljes smink használata után kötelező a púder használata!

Választása:

  • Soha ne a kezünkön próbáljuk ki az alapozót,mert a kézfej bőre sokkal sötétebb mint az arcé!
  • Mindíg nézzük meg a fényben az calapozó színét!

 

2.szemhéjtus használata:

 

Itt is az alapozással kell kezdeni,majd egy kihegyezett szemceruzával húzzuk ki a szemünket,de szigorúan csak a pillák tövét!Ez egy alapot ad a tus használatának.

Feszítsük ki a szembőrt majd a szemzugból elindulva húzzuk a tust a szem feléig.Ez azért tesszük hogy aszimetrikus legyen a két a másik szemnél is végezzük el. szemünk,ugyan ezt a műveletet

Ha előre elhatároztuk hogy cicás szemet szeretnénk,akkor húzzuk tovább a tust ,de a szem végén egy kcsit távolodjunk  el a pillák tövétől,és fölfelé íveljük a tusvonalat.

A szem alját csak akkor érdemes kihúzni ha nagyon feltünőek akarunk lenni!Azzal viszon nem ártunk ha a szem alatt a végénel egy kicsit kihúzzuk...

 

3.szemceruza használata:

Először is hegyezzük ki a ceruzát.Húzzunk egy lágy vonalat a felső szemhéjra közvetlen a szempillák tövébe,szorosan követve annak ívét.

 

4.szemhéjak festése

Ha tartós szemfestéket akarsz készíteni akkor ajánlatos alapozni a szemhéjad,erre a célra  a legmegfelelőbb a szemhéjalapozó használata,de korrektort is használhatsz.Ha nem krémes szemfestéket használsz akkor púdert is nyugodtan használhatsz.

Mielőtt elkezdenéd a sminkelést döntsd el hogy füstös szemet szeretnél vagy egyszerű határozott vonalat akasrz a szemed köré.

Ha a füstös szemet választod akkor a meghúzott vonalat elkell maszatolnod egy ecsettel.Teljesen mindegy hogy por vagy krém szemfestékkel dolgozol,azzal dolgozz amivel neked könnyebb.Akár egyszerre mind a kettőt használhatod:a porral megfested és a krémmel árnyékolod.

 

5.szájfény és rúzs használata:

A szájfény használata egyszerű és praktikus.Csak egyszerűen kenjük a szánkra és már csillogó ajakkal mehetünk...Ma már kevesebben használnak rúzst.(inkább az idősebbek)Ha még is rúzst használunk az ne legyen nagyon erős színű,hanem szolíd és világos.Ha ezt használjuk akkor egy egyszerű átlátszó szájfénnyel átkenhetjük...

Itt sminkelhetsz lányokat:


 

 

KÉPEK:

 

 


 
 

 


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 44893
Hónap: 134
Nap: 3