Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Plastic őrület

Más néven a divatguruk legújabb őrültségei. (Figyelem, ez egy kritikus cikk, nem tanácsokat osztok benne, ellenkezőleg: ez biztosan nektek sem tetszik!)

 

 

Mint tudjuk, a divat igazi világa nem éppen az, amit mi is számon tartunk a hétköznapjainkban. Divattervezők versengenek a kifutókon, és itt már korántsem a hordható darabokról van szó. Sorra olvasgattam mindenfelé a híreket és miegymást, a legőrültebb trendekről olvasgattam és vettem sorra a képeket. Azonban amellett, amit most láttam, egyszerűen nem tudok elmenni szótlanul.

Tudjuk, hogy ez a gumicsizma őrület bejött a "divatba". Már ekkor is ki voltam akadva, ugyanis én, mint vidéki egyszerűen ki voltam akadva hogy valaki képes felvenni az utcára, amikor itt nálunk csak a mezőgazdasági földeken volt megszokott ez a kicsit sem nőies darab. De a tervezők továbbgondolták ezt az igencsak furcsa új divatot, és mostmár nem csak gumicsizmákat terveznek plasztikból. Azon kívül hogy KICSIT SEM KÖRNYEZETBARÁT, még visszataszító is némelyik darab. Mi szükség van arra hogy tovább romboljuk a környezetünket, ráadásul ijen ronda és felesleges dolgokkal?

Hát akkor mutatok nektek pár ilyen darabot:

A plasztik szatyor:

 

Az első dolog, amit meglátva azonnal a haszontalan dolgok közé soroltam, az ez a táska. Nem elég, hogy kinézetre is találunk ennél sokkal esztétikusabb táskákat, még ÁTLÁTSZÓ is! Emberek, kérem gondolkodjunk. Tegyük fel hogy elmegyünk bevásárolni. Viszünk pénztárcát, telefont, pár darab szatyrot, stb. Szeretnénk mi a világ elé tárni, hogy mit rejtegetünk a táskánkban? Egy nesszeszeres táskánál oké, de mint női táska, én teljesen feleslegesnek érzem. Csodás csalétek egy tolvajnak, és nemtudom, ki hogy van vele, de én nemszívesen mutogatom a táskám tartalmát a nagyvilágnak.

A plasztik magassarkú:

Felőlem aztán bárki mondhat bármit, ennél csúnyább cipőt még nem nagyon láttam. Nem elég hogy otromba sarka van, hegyes orrával ami szintén átlátszó, csak még szerencsétlenebbé teszi az egész lábbelit. Nem beszélve aról hogy a gumi cipőben az embernek ha kicsit megizzada lába, hát nem épp a legkellemesebb sétálgatni. Rémesen csúszik! ha magassarkú akkor meg főleg. Szerintem a kép magáért beszél.

További cipőcsodák:

Újabb szépségek. Különösebb gond egyikkel sem lenne, ha nem gumiból lennének. például a jobbfelső fehér cipő még aranyosnak lenne mondható , ha nem gumiból lenne. Lehet hogy csak nekem a tetszésemet enm nyerte el a Melissa legújabb gumi-szettje, de ezt le kellett ide írnom.

Próbállak titeket ösztönözni arra, hogy ne dobjatok ki ilyen felesleges dolgokért pénzt, ugyanis nem 2 forint egyik sem az biztos ! Remélem mindenki környezet-tudatosabb annál mintsem ijen furcsa lábbeliket húzzon a talpára. Sokkal kényelmesebb anyagú cipőket is piacra dobtak már ennél. Ez csak egy újabb őrület, elhihetitek, pár év múlva nevetni fogunk azon, hogy valaha gumicsizmában jártunk! :D

 

 

 

 

Véleményeiteket szívesen várom!

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 44893
Hónap: 134
Nap: 3